Κωνσταντίνος Βλαχοδημητράκος
Μελέτη και υλοποίηση προκατασκευασμένων κατοικιών

Γραφείο 2310 330216
Κινητό 6993 971046
Φαξ 2310 308069

Κοστολόγηση

ΑΜΟΙΒΕΣ - ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

Οι προκατασκευασμένες, πιστοποιημένες, οικολογικές και υγιεινές στη διαβίωση κατοικίες μας κοστίζουν για να κατασκευαστούν, να αποπερατωθούν πλήρως και να είναι έτοιμες να κατοικηθούν από 400€/τμ.
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η θεμελίωση και οι εξωτερικές διαμορφώσεις.

Το όφελος για εσάς:

Παρέχουμε δωρεάν τις μελέτες και τις επιβλέψεις και φυσικά την έκδοση της άδειας δόμησης (οικοδομικής άδειας) για κατοικίες συγκεκριμένων κατόψεων όλων των τύπων!  Εσείς πληρώνετε μόνο τους φόρους και τις κρατήσεις.
Παρέχουμε δηλαδή δωρεάν την άδεια δόμησης (οικοδομική άδεια) για όλα τα σπίτια που κατασκευάζουμε!  (Εξαιρούνται οι «παθητικές κατοικίες» και οι ειδικά προσαρμοσμένες μελέτες)

Όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες μας (μελέτες, επιβλέψεις υπηρεσίες πιστοποίησης CE & ISO, κλπ)  προς ιδιώτες και επαγγελματίες χρεώνονται κατόπιν συμφωνίας, με εγγύηση για τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς και για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Αναλαμβάνουμε την εξεύρεση των πόρων που θα χρειαστείτε για την κατασκευή του σπιτιού σας.  Είτε με χρηματοδότηση από τράπεζα, είτε μέσω κάποιου προγράμματος όπως των ΑΠΕ (φωτοβολταϊκά).

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ:

Κοστολόγηση